HOTELLINFORMASJON
City Living Sentrum Hotel

WIFI
Internett er raskt og gratis for våre gjester.

Nettverksnavn og passord mottar du på sms sammen med koden din.
 
SIKKERHET
I alle fellesarealer er det installert kameraovervåkning med direkte tilknytning til alarmsentral. Vektere patruljerer og kontrollerer områdene jevnlig. Våre brannvarslingsanlegg er koblet direkte til brannsentral. Vårt personell er tilgjengelig hele døgnet dersom det skulle oppstå behov for assistanse. Husk å sette deg inn i hvor de nærmeste rømningsveiene befinner seg. Informasjon om dette finnes på innsiden av døren til rommet ditt.
 
RESTAURANTER OG MATTILBUD
Vi serverer ikke frokost, men på rommet har du et lite kjøleskap til oppbevaring av mat og drikke. Vår nærmeste nabo er kjøpesenteret Byhaven med butikker, cafeer og kiosk. Kun 100 meter fra hotellet, på hjørnet mellom Nordre gate og Olav Tryggvasons gate, ligger kiosken Deli de Luca. Her finnes et tilbud av mat, drikke og kioskvarer med tilgjengelighet 24 timer i døgnet. Dagligvarebutikker som Rema 1000 og Kiwi finnes under fem minutter fra hotellet i gangavstand. Ellers er det rikelig med restauranter i området som serverer alt fra enkle småretter til 20-retters sammensatte menyer.
 
OPPBEVARING AV BAGASJE
Er rommet ditt ikke klart ved ankomst eller skal du reise senere?
Da oppbevarer vi gjerne din bagasje for deg på City Living Schøller Hotell (2-3 min gangavstand fra City Living Sentrum)
All bagasje oppbevares på eget ansvar.
Vi kan også anbefale å bruke oppbevaringsbokser ved Trondheim Sentralstasjon.
 
PARKERING
Hotellet har ikke egne parkeringsplasser. Gateparkering er tilgjengelig i gatene rundt hotellet i henhold til skilting.  Ved gateparkering er parkeringsavgift påkrevd fra kl. 08:00-20:00 på hverdager, samt fra kl. 08:00-15:00 på lørdager (maks 3 timer mot avgift). Vi kan ellers anbefale parkering i Sentralbadet P-hus eller Sentralstasjonen P-anlegg. Detaljert informasjon om parkering og priser, finner du på trondheimparkering.no.
 
TRANSPORT

Busstransport
Mobilitetsselskapet AtB organiserer kollektivtransporten i Trøndelag. Vi har flere busstopp i umiddelbar nærhet til hotellet, hvor det nærmeste er Olav Tryggvasons gt. For informasjon om rutetider, billetter og priser, se atb.no.

Flybusser
Nærmeste holdeplass for flybussene er i Søndre gate, som er ca. 2 min unna hotellet i gangavstand. 
Værnesekspressen: estimert transporttid ca. 40 minutter. Informasjon om rutetider, billetter og priser finner du på vaernesekspressen.no.

Taxi og flytaxi
Vi har et godt taxi-tilbud i Trondheim. Vi anbefaler:
  • Trøndertaxi: tlf. 07373. Informasjon om priser og tjenester finner du på trondertaxi.no.
  • Norgestaxi: tlf. 08000. Informasjon om priser og tjenester finner du på norgestaxi.no.
 
CITY LIVING SCHØLLER HOTEL

Dronningens gt 26, 7011 Trondheim
 
Telefon: +47 73 87 08 00
E-mail: scholler@cityliving.no
 
VAT number. 989 123 157

CITY LIVING SENTRUM HOTEL

Nordre gt 24, 7011 Trondheim
 
Telefon: +47 73 87 08 08
E-mail: sentrum@cityliving.no

VAT number. 921 154 852
 
System provided by GetShop AS - www.getshop.com
Privacy | GDPR